Tere,
Otsin juba pikemat aega vaikselt infot kuna olen mures. Ei julge seda elukaaslasele rääkida, mis toimub.
Nimelt on mul kogu aeg olnud valulikud päevad. Vahest on hullem vahest parem. Kõige hullem on siis, kui on kõige esimene mensu päev, siis on jube kõhuvalu alakõhus, oksendan ja väga nõrk olemine. Püüan siis väga soojalt riides olla ja kodus viibida tekki all, sest siis on parem. Käisin isegi ühe korra erakorralisel vastuvõtul, kuna tundsin, et ma ei suuda seda enam taluda. Arst ütles, et see on normaalne, kuna ma ei ole veel sünnitanud ja mul ei ole ka veel olnud katkemist. Kuid detsembris avastasin, et olen rase. Olin nii õnnelik, kuid seda ei olnud kauaks. Jaanuaris ühel päeval tundsin õrna valu kõhus. Õhtul kui tööle läksin, tundsin ennast väga halvasti, aga siiski läksin. Kui linna jõudsin avastasin, et mul oli vahepeal verd tulema hakanud. Jooksin rongi pealt kohe esimesse wc-sse. Sattusin seal paanikasse ja selle asemel, et arsti juurde minna, helistasin tuttavale, kes mind koju viis. Läksin päev hiljem arsti juurde, kus sain kinnitust. Loode oli ise ära kukkunud. Peale seda lootsin, et kui päevad hakkavad ei ole mul enam neid jubedaid valusid ja oksendamist. Esimesed kaks korda ei olnudki, aga siis hakkas jälle kõik pihta - valud, oksendamine ja kuuma-külma hood vahest.
Oleme elukaaslasega last saada proovinud umbes aasta juba. Muidugi vahepeal oli ka see õnnelik aeg. Aga muidu ei midagi. Mind on ennast veel ärvevaks teinud veel see, et vahest on vahekord valulik.
Sooviksin teada , kas mul on põhjust muretseda ja hakata ruttu abi otsima. Ja kui on vaja abi, siis kuhu peaksin pöörduma??
Teie vastust ootama jäädes,
Neiu